Wandel mee op Wereldkankerdag

Wandel je mee? Zondag 4 februari organiseren Trudy Satink en ik een wandeling door de Kennemerduinen voor mensen die klaar zijn met hun behandeltraject.
Branda Faber
January 12, 2024

Op Wereldkankerdag (zondag 4 februari) organiseren wij een wandeling door de Kennemerduinen. Voor mensen die klaar zijn met hun behandeltraject en weer vorm willen geven aan hun nieuwe leven.

Wanneer je kanker hebt gehad en je behandeltraject klaar is, wil je heel graag je leven weer oppakken. En ook je omgeving verwacht dat eigenlijk wel. Maar dat kan een stuk lastiger zijn dan je verwacht. Na de eerste opluchting en blijdschap volgen er vaak andere emoties en blijkt het soms lastig om je leven weer vorm te geven.

Op Wereld Kankerdag brengen we mensen met elkaar in contact die in dezelfde fase zitten als jij. Zodat je kunt ervaren dat je niet alleen bent. Want alhoewel elk mens anders is en elk traject uniek, zit er vaak ook veel overlap in elkaars ervaringen. En die herkenning en erkenning kan heel helpend zijn.

We ontmoeten elkaar op het strandje bij de Oosterplas bij ingang Bleek & Berg in Bloemendaal en wandelen in twee uur een deel van de gele route door de prachtige Kennermerduinen. Loop alleen of samen, deel wat je wilt delen, maar voel je niet verplicht en vind je eigen tempo.

Ik organiseer deze wandeling samen met Trudy Satink. Trudy heeft een coachpraktijk in rouw en verlies in Haarlem (www.praktijkrouwvanjou.nl). We zetten allebei onze persoonlijke ervaringen in om anderen te ondersteunen op hun weg naar een vervuld (nieuw) leven.

Heb je vragen?

Misschien ben je geïnteresseerd in een coachtraject, wilt samenwerken op een project of heb je een heel andere vraag, app, bel of mail me dan vooral. Ik vind het altijd leuk om in contact te komen.
Goed idee, doe ik.
Epic content only

No spam nieuwsbrief.

Ik ga je dus sowieso niet spammen, want waarschijnlijk duurt het nog wel even voor ik überhaupt een mailing verstuur. Maar als je nu denkt, nou dat wil ik dan - ooit in die verre toekomst - echt niet missen, schrijf je dan vooral alvast in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.