Persoonlijke coaching bij Levensvragen

Voorbij je blokkades is het fijn leven.

Hoe ben je meer zichtbaar, kom je meer voor jezelf op, maak je keuzes die echt bij je passen? Hoe vind je de regie terug over je leven, je relaties en over jezelf? Er zijn momenten dat je vastloopt. Dat je dingen anders wilt, maar het je niet lukt je eigen gedrag en patronen te veranderen. Ik kan je helpen dit te doorbreken.
Plan een intake

Doorbreek je patronen.

We kennen ze allemaal wel, die stemmen binnenin jezelf die heel hard kunnen roepen. Wat je moet en niet mag, wat je niet kunt en ook nooit zult kunnen. Ze vertellen dat je niet goed bent, niet aardig of niet geliefd. Ze zitten je in de weg, maar je krijgt ze niet stil. Ik help je graag deze stemmen te horen, te begrijpen en van toon te veranderen.

wat kun je verwachten

Krijg meer sturing over je eigen leven.

In het coachtraject werken we samen naar een door jou zelfverkozen doel. Hoe je daar komt is aan jou, ik begeleid je er bij. Je werkt aan bewustwording en vaardigheden en formuleert passende acties. We kijken naar je waarden en je blokkades. En betrekken naast je hoofd, ook zeker je gevoel en je lichaam. Zo kom je elke sessie een stap dichter bij het leven waar je naar verlangt
Mijn coachstijl

Open nieuwsgierigheid.

In elk coachtraject is mijn gevoel mijn kompas, mijn intuïtie mijn raadgever. Naast gedegen praktische kennis van coachen, breng ik veel levenservaring en een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen in. Ik stel me niet boven, maar naast je, weet het niet beter, maar ben gelijk aan jou. Ik luister zonder oordeel naar jouw verhaal. En ben vooral oprecht nieuwsgierig naar wie jij bent.
Testimonials

“Branda is empatisch, ik heb volledig onverbloemd kunnen vertellen. Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en wekt vertrouwen op. Ik voel me gehoord en begrepen.”

Désirée : Leren loslaten

“Sessies met Branda voelen niet als contact tussen hulpzoeker en hulpverlener, maar als eerlijke menselijke interactie.”

Mees : Beter richting kunnen geven aan mijn leven

“Ik ben duidelijk aanwezig en het liep me over de handen, voordat je dan bij mij doordringt... Dat is Branda gelukt en dat is professionaliteit.”

Yvonne : Voor mezelf opkomen

Intake inplannen?

Elk coachtraject begint met een vrijblijvend intakegesprek. Ik stuur je een aantal vragen die jij beantwoordt en voorafgaande aan onze afspraak naar me mailt. Zie de intake als een eerste date waarin we kijken wat je wilt en of we een match zijn. En no hard feelings als je besluit verder te zoeken naar een andere coach die beter bij je past.
Leuk, ik neem contact op
Over Mij

Word nieuwsgierig naar jezelf.

Ik ben opgegroeid met een blik naar buiten, kijkend naar de mensen om me heen. Wat hoor ik iemand zeggen, en wat wordt er eigenlijk bedoeld? Wat laat iemand zien, en wat wordt er eigenlijk gevoeld? 

Die opmerkzaamheid kwam me later in mijn leven goed van pas. Na een reeks grote tegenslagen keerde ik mijn blik van buiten naar binnen. Die nieuwsgierigheid die ik altijd had voor anderen, zette ik in voor de weg naar herstel. De weg terug naar mezelf. 

Dat is het mooie van de mens. We kunnen onszelf observeren. En als je dat beseft en leert, wordt het leven een stuk leuker. Ik leer je om nog een stapje achteruit te doen, en echt zien en begrijpen waarom je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en doet wat je doet. Ik help je om van je hoofd naar je hart te gaan, van denken naar voelen. En om de wijsheid van je lichaam in te zetten als instrument om jezelf te leren kennen. 

Toen ik dat zelf leerde, werden die tegenslagen mijn grootste leermeesters. Hun lessen geef ik graag aan je door in onze coachsessies, zodat jij er net zoveel aan hebt als ik.

Lees mijn hele verhaal

Blogposts

De moedigheid van ontvangen.

Over toelaten en ontvangen. Moed, lef en liefde.

De kracht van open en echt

“Moest je dat nou echt doen?”, vroeg hij. “Denk je niet dat opdrachtgevers je nu minder snel zullen uitnodigen voor een gesprek? Ben je niet té open?”
Lees alle blogs

Eerst virtueel koffiedrinken?

Misschien wil je eerst weten wie ik ben voordat je contact opneemt voor een intake. Dat begrijp ik helemaal. Het is alijd mogelijk om eerst een Google Meet kennismaking van 20 minuten in te plannen. Schenk jezelf een kop koffie in, ik mezelf een kop thee, log in en vraag wat je wilt weten.

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je praktische vragen hebt, hopelijk vind je de antwoorden daarop hieronder. En anders kun je altijd contact met me opnemen.

Hoe lang duurt een coachingtraject?
Waar coach je?
Heb je hier eigenlijk voor geleerd?
Welke coachmethodieken gebruik jij?
Wat kost coaching?
Wat is het verschil tussen coaching en therapie?
Epic content only

No spam nieuwsbrief.

Ik ga je dus sowieso niet spammen, want waarschijnlijk duurt het nog wel even voor ik überhaupt een mailing verstuur. Maar als je nu denkt, nou dat wil ik dan - ooit in die verre toekomst - echt niet missen, schrijf je dan vooral alvast in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.