Loopbaancoaching naar betekenisvol werk

Samen werken aan een betere wereld.

De wereld heeft jou nodig. Specifiek jou met al je talenten, drijfveren, levens- en werkervaring en je diepe wens bij te kunnen dragen aan een betere wereld. Ik ben er van overtuigd dat als we al onze unieke krachten bundelen, we samen die wereld een stuk mooier kunnen maken. Ik help je graag om te onderzoeken wat jouw plek hierbinnen kan zijn.
Maak een afspraak

Laten we goede voorouders worden.

Onze kinderen hebben niet gekozen voor de wereld die wij straks achterlaten. En hun kinderen al helemaal niet. Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en met z'n allen bijdragen aan een fijne wereld voor alle generaties na ons. Door te doen waar we goed in zijn, voor organisaties die goed doen.
Schrijf je persoonlijke manifest

Vind je waarden en unieke talent.

In 4 sessies van anderhalf uur schrijf jij je persoonlijke blauwdruk die je helpt richting te geven aan een betekenisvolle loopbaan. We kijken naar je waarden, wat wilt en kunt en ook kort naar wat je eventueel moet. Je krijgt huiswerk dat je helpt beter inzicht te krijgen in jezelf en jouw plek in de maatschappij. En weet aan het eind van het traject welke stappen je moet zetten om te komen tot de betekenisvolle baan die helemaal bij je past.
Testimonials

“Het traject was vooraf duidelijk en het contact was helder en prettig. Branda is betrokken en vriendelijk kritisch. Begripvol als ik dingen lastig vond, maar ook doortastend om me verder te helpen.”

Marit : Senior medewerker dienstverlener

“Ik ben duidelijk aanwezig en het liep me over de handen, voordat je dan bij mij doordringt... Dat is Branda gelukt en dat is professionaliteit.”

Yvonne : Office manager

Gratis intakegesprek inplannen.

Zoals alle coachtrajecten start ook de loopbaancoaching met een gratis intakegesprek van een uur. Hierin bespreken we je behoeften en kun je ervaren of dit traject bij je past. Wanneer je daarop een ja voelt, plannen we een coachsessie in en stuur ik je je eerste huiswerkopdrachten toe.
Ja leuk, ik plan wat in!
Over Mij

Werken vanuit je hart.

Al heel jong wist ik wat ik later ging worden: vroedvrouw. Ik ging baby’s halen. Uren zat ik als kind met een boek vol bloederige bevallingsfoto’s op schoot (ach ja, de jaren ’70). Fantastisch vond ik dat. 

Het werd uiteindelijk iets heel anders, communicatie en merkontwikkeling met een focus op digitaal. Dat paste me goed. Net als het freelancen, waar ik in 2006 voor koos. 

Tot het leven in 2014 plotseling op de rem trapte: lymfeklierkanker. Die ochtend sprak ik nog over een nieuw te ontwikkelen website, 's middags over overlevingskansen. 

De kanker bleek het startsein van vele zware jaren. Na de behandelingen volgde een scheiding  daarna een inzinking waarbij het leven me geen keus liet en ik de pijn en verdriet uit mijn jeugd wel aan moest kijken. Mijn leven lag jarenlang volledig plat. 

Pas in 2019 kon ik weer ja zeggen tegen een eerste grote opdracht in mijn oude vakgebied. Ik bleek het nog te kunnen, sterker nog, misschien wel beter dan ooit. Alleen voelde het niet meer goed. Zo'n diepe persoonlijke crisis verandert onherroepelijk je blik op de wereld en op je eigen plek daarin. Het verkopen van producten waar de wereld niet beter van werd; daar wilde ik mijn ervaring en talent niet meer voor inzetten. 

Wat ik dan wel wilde was een zoektocht. Het antwoord bleek recht onder mijn neus te liggen. Ik ging weer de schoolbanken in. En nu  gebruik ik mijn talenten en levenservaring om bij te dragen aan een mentaal gezonder leven. Eén op één in coachingsessies en breder in de projecten waarbij ik werk aan een mentaal gezondere samenleving.

Wat ik nu doe voelt volledig passend en heel erg goed. Ik gun jou en de wereld hetzelfde. Want als we allemaal werken vanuit onze kracht, kunnen we met elkaar meer positiefs bereiken dan we nu denken.

Lees mijn hele verhaal

Blogposts

Laten we goede voorouders worden

Mijn dochters behoren tot de generatie die de klappen straks gaat vangen. En regelmatig als ik naar ze kijk wanneer ik weer een onheilspellend bericht lees, voel ik sluimerende paniek omhoog kruipen...

Eerst online kennismaken?

Misschien wil je graag een betekenisvollere baan, maar weet je niet of dit de manier is om de volgende stap te kunnen zetten. Dat begrijp ik heel goed. Je kunt altijd een 20 minuten kennismaking inplannen via Google Meet en me dan verdere vragen stellen. Ik zet alvast een kopje thee.

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je praktische vragen hebt, hopelijk vind je de antwoorden daarop hieronder. En anders kun je altijd contact met me opnemen.

Hoe lang duurt een coachingtraject?
Waar coach je?
Heb je hier eigenlijk voor geleerd?
Welke coachmethodieken gebruik jij?
Wat kost coaching?
Wat is het verschil tussen coaching en therapie?
Epic content only

No spam nieuwsbrief.

Ik ga je dus sowieso niet spammen, want waarschijnlijk duurt het nog wel even voor ik überhaupt een mailing verstuur. Maar als je nu denkt, nou dat wil ik dan - ooit in die verre toekomst - echt niet missen, schrijf je dan vooral alvast in.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.